top of page

3D-modellering og tegningsproduksjon

Med avansert dataverktøy for 3D-modellering og tegningsproduksjon, så er det mye enklere å ha kontroll på alle parametere under utvikling av prosjekter.

 

Vi bruker våre DAK-programmer fra Simenes NX, og SolidWorks for å lage alt fra enklere 2D-tegninger til avanserte flatemodeller.

Prototyper

Vi har lang erfaring i å produsere prototyper i alle maskinerbare materialer. En god prototyp kan være en god hjelp på veien fra ide til endelig produksjonsunderlag. Ta kontakt, og vi kan rådføre deg.

Reverse Engineering.

Vi har muligheten til å skanne fysiske modeller for deretter bygge opp 3D-modeller basert på dette grunnlaget. Dette er ofte det første skritt hvis det ikke finnes noe DAK-underlag på produktet.

Formproduksjon

I våre fresemaskiner produserer vi former/formverktøy for mange bransjer.

 

For eksempel:

- PUR-støping.

- Vakumforming

- Rotasjonsforming.

- Enklere sprøytestøping.

- Forming av glassfiber og kompositter.

- Metallstøping..

Maskinering

Med våre fresemaskiner kan vi tilby avansert maskinering i de fleste materialer fra EPS og PUR, til stål. Vi kan bearbeide enkeltemner med 5-akse maskinering og dimensjoner opp til 3000 x 1200 x 1000mm. Enda større deler kan maskineres i flere omganger.

Terrengmodeller

Med moderne 3D-modellering og våre fresemaskiner kan vi lage svært nøyaktige terrengmodeller i PUR-skum, eller Isopor/EPS. Modellene er basert på offisielle skanninger av stort sett hele Norge, og har en oppløsning på 10x10meter.

Disse modellene kan gi en fantastisk presentasjon av et landområde. Utmerket ide for alpinanlegg, turistforeninger og utbyggere av vannkraft mm.

Vi kan lever disse modellene enten helt nøytrale eller med forskjellige grader av fargelegging. Ta kontakt for mer informasjon.

Please reload

Våre tjenester...

 

Her følger et lite utdrag av hva vi hovedsakelig jobber med.

bottom of page